Wie zijn wij?

Marco den Haan

Ik woon in Haarlem aan 1 van de mooie grachten. Ik heb al jaren een sloep waarmee ik heerlijk kan varen in de omgeving. Dat is ook 1 van mijn passies, op de boot kan ik me echt ontspannen en genieten van borrelen met vrienden. In Haarlem is er ook voldoende gelegenheid om te borrelen en te eten aan de wal, hetgeen ik ook regelmatig doe.

Een andere hobby is hardlopen. Lekker door de Kennemer duinen, genieten van de omgeving en de vele dieren die je daar kan aantreffen. Ik ben lid van een hardloopgroep, waarmee ik 3 tot 4 keer per week samen ga hardlopen. Men zegt zo vaak dat ondernemen topsport is, dus aandacht voor mijn gezondheid vind ik belangrijk. Hardlopen is echter ook een uitlaatklep voor me.

Voor het golfen maak ik te weinig tijd, vind ik. Het is voor mij wel een enorm leuke sport, een mentaal “gevecht” met jezelf om de bal continue goed te slaan. Met deze sport kun je het particuliere met het zakelijke combineren.

 

Tessa Sinkeldam

Hi! Mijn naam is Tessa Sinkeldam. Samen met mijn partner en twee kinderen woon ik in Zaandam. Sinds juni 2021 ben ik werkzaam als administratieve ondersteuning bij Ivaio. Naast deze leuke en afwisselende baan, onderneem ik graag uitstapjes met de kids. Van de buurtspeeltuin, het zwembad en dierentuinen tot aan attractieparken! Als de kinderen genieten, geniet ik ook! Ik ga ook graag op pad met vriendinnen. Gezellig even shoppen in de stad, of lekker een hapje eten en drinken op het terras. Daarnaast ben ik al jarenlang actief in de muziek. Ik bespeel het keyboard en de knoppenaccordeon. Een mooie manier voor mij om te ontspannen!

Na mijn studie hotelmanagement ben ik werkzaam geweest op diverse afdelingen in de hotellerie. Gastvrijheid en mensen zijn voor mij de ideale combinatie voor een fijne dag! Na een moeilijke tijd in de horeca heb ik besloten om mijn horizon te verbreden. Na het zien van de openstaande vacature bij Ivaio was ik direct enthousiast en ben ik in de pen geklommen. En hier ben ik! Ik wil mij graag gaan ontwikkelen op het gebied van verzekeringen maar in de tussentijd zal ik mijn collega's administratief ondersteunen zodat zij zich volledig kunnen richten op onze klanten. Van vragen tot op maat gemaakt advies, wij staan graag voor u klaar!

 

Richard van Weerdt

Ik ben Richard van Weerdt en per 1 september 2022 ben ik gestart als adviseur verzekeringen bij IVAIO. Ik ben 54 jaar oud en woon met mijn vrouw Ilse, onze zoon en dochter en onze twee katten en een hond in Voorhout.

In mijn vrije tijd maak ik graag (lange) wandelingen en loop dan het liefst door natuurgebieden. De Amsterdamse waterleidingduinen zijn voor mij daarbij een favoriete bestemming dicht in de buurt. Ook tijdens mijn vakanties ga ik graag naar een bestemming waar het ook mooi is om een aantal keer een leuke wandeling te maken.

Verder ben ik actief als vrijwilliger bij de plaatselijke voetbalvereniging Foreholte waarbij ik maandelijks bardiensten draai.

Voordat ik bij IVAIO kwam werken heb ik enkele jaren bij een bank gewerkt en daarvoor bijna 25 jaar bij een grote verzekeraar. Ik vind het heel leuk om voor mijn klanten de beste oplossing te zoeken die echt bij ze past. Geen klant is exact hetzelfde, dus het blijft altijd een uitdaging om de juiste oplossing te vinden die het beste past bij de wensen en behoefte van de klant.

 

Hans Peter van Dijk

Geboren in Groningen en sinds 1988 woonachtig in Haarlem. Altijd werkzaam geweest in de dienstverlenende sector. Eerst Bijenkorf en via wat omwegen eind 1999 bij een assurantiekantoor gekomen. In 2006 de overstap naar Delta Lloyd. Daar veel mogen ontwikkelen en doen. Na de overname van NN nu weer lekker bij een klein kantoor wat voor de klanten klaar staat.

Sinds eind 2022 geen thuiswonende kinderen meer. Wel rustig nu maar mis de reuring wel. Gelukkig met mijn vriendin, en ook gelukkig samen met al ons gevolg. Samen koken en voor ze zorgen blijft ons ding. Sinds een paar jaar de BBQ uitgevonden en hier maken we dan de meest heerlijke dingen op. Lekker op zaterdag naar de groothandel en dan aan de slag. En dan vragen wie er komt eten.

Verder moet er ook gewandeld worden om al die lekkere hapjes niet overal te laten zitten. Gelukkig is daarvoor onze hond. Ook wandelen door de kenner- en waterleidingduinen is schitterend.