Doel

Een polis kan altijd beter! IVAIO wilt haar klanten geld besparen en risico’s optimaal afdekken.

De assurantiemarkt verandert

Verzekeraars groeien en dit gaat ten koste van de klantgerichtheid. Tegelijkertijd nemen verzekeraars steeds vaker een financieel belang in de tussenpersoon van verzekeringen. De tussenpersoon moet de verzekeraar te vriend houden om het inkoopkanaal en de continuïteit van de organisatie te kunnen waarborgen. Het inkoopkanaal wordt hierdoor sterk beïnvloed en de keuze voor het beste product is niet meer vanzelfsprekend.

IVAIO opereert volledig zelfstandig en is niet afhankelijk van externe partijen. Hierdoor hebben wij alle vrijheid om verzekeringen te kiezen met een optimale prijs/prestatie-verhouding. Naast onafhankelijkheid denken wij ook mee met onze klanten. Door altijd de waarom aan onze opdrachtgevers voor te leggen, komen wij achter de keuzes die genomen zijn. Zodoende kunnen wij begeleiding bieden naar betere optimalisatie van het verzekeringspakket en kunnen eventuele kosten worden bespaard. Dat is waarvoor wij onze dienstverlening aanbieden. Wij willen dat de klant er beter van wordt.

IVAIO is de vertrouwenspersoon die te allen tijde meedenkt in de zoektocht wat voor u de beste oplossing is om uw bedrijfsrisico’s af te dekken.