Onafhankelijk

Van welke tussenpersoon, verzekeringsmaatschappij of financiële dienstverlener dan ook!

Als zelfstandige onderneming willen wij bedrijven helpen

We adviseren wat in uw situatie het beste is om uw bedrijfsrisico's te vermijden of te beperken. Zijn uw risico's al verzekerd, dan kunnen wij uw bestaande verzekeringspakket vergelijken met onze risicoanalyse. We bekijken uw verzekeringspakket kritisch. 

Deskundigheid op het gebied van assurantie- en risicomanagement is bij IVAIO gewaarborgd. Wij werken middels het zogenaamde systeem van Permanente Educatie. Door dit systeem blijft onze kennis op het gebied van assurantiemanagement actueel. Onze actuele kennis over polissen en premies zorgt ervoor dat we de opdrachtgever het beste kunnen bieden. Nieuwe wetgevingen, aangepaste polissen en premies nemen wij direct mee in onze risicoanalyse. Ons advies laat u inzien welke overlappingen en ongewenste dekkingen er zijn en veranderd moeten worden.

Als instituut  beschikt IVAIO over een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten, verkregen onder nummer 12015632, voor het bemiddelen in en adviseren van schadeverzekeringen. Tevens staan wij geregistreerd in het erkende B-register van de NEFEB (Nederlandse Federatie voor Employee Benefitsadviseurs) en zijn wij aangesloten bij het KiFiD (Klachtinstituut Financiële Dienstverlening).

Kortom, IVAIO is een betrouwbare  partner die uw tussenpersonen, verzekeringsmaatschappijen en/of banken op afstand bewaakt.